Termen prohibitiv

Definitie Termen prohibitiv

Sinonim - dilatoriuTermen care permite indeplinirea actului numai dupa indeplinirea acelui termen. Spre exemplu, hotararea judecatoreasca nedefinitiva nu poate fi pusa in executare inainte de expirarea termenului de recurs. Vezi si Termen imperativ.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Termen prohibitiv? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Termen prohibitiv.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Termen prohibitiv. Definitiile termenilor despre Termen prohibitiv cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Termen prohibitiv, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Termen prohibitiv.