Mediul - intre prezent si viitor

Locul desfasurarii: Crowne Plaza Hotel

Organizator: The One Tdi si Centrul National pentru Protectia Mediului

Compania TheOneTdi – International PR & Events Management si Centrul National pentru Protectia Mediului ( CNPM ) au onoarea de a va anunta organizarea la Bucuresti, Crowne Plaza Hotel, in perioada 10 – 11 Iunie 2008, a primului forum regional de mediu „Mediul – intre prezent si viitor”.
Evenimentul este primul de acest gen si anvergura ce se desfasoara in Romania dupa aderarea tarii noastre la Uniunea Europena si isi doreste, prin intermediul temelor abordate, precum si a personalitatilor invitate, sa provoace autoritatile romanesti si regionale la o mai directa si necontenita implicare in protectia mediului inconjurator.

Evenimentul isi propune urmatoarele obiective:

• Evaluarea impactului regional in privinta schimbarilor climatice si a poluarii;
• Evaluarea impactului procesului de integrare in UE asupra mediului in statele Europei Centrale si de Sud-Est;
• Nivelul de investititii in domeniul protectiei mediului in regiune;
• Informarea reprezentantilor mediului de afaceri european si international asupra conditiilor concrete din Europa Centrala si de Sud-Est;
• Constientizarea rolului companiilor si a societatii civile in cadrul campaniilor nationale si locale privind protectia mediului;
• Realizarea de contacte directe intre reprezentantii mediului de afaceri international si oficialitatile din administratia publica centrala si locala care gestioneaza fondurile structurale;
• Impartasirea experientei statelor UE (Austria, Germania, Olanda, Portugalia, Grecia, Irlanda, Spania) care s-au confruntat cu probleme asemanatoare celor ale statelor ultimului val de aderare;
• Informarea reprezentantilor administratiei locale asupra solutiilor tehnologice existente pentru problemele lor;
• Informarea companiilor locale din zona tinta asupra posibilitatilor de creare de joint ventures cu intreprinderi din statele UE dezvoltate;
• Sensibilizarea cetatenilor Romaniei privind importanta majora a implicarii directe in protectia mediului si impotriva poluarii (prin realizarea unui concert simbolic – Romania Save Earth, precum si au 2 campanii locale – Velocity/Pe doua roti si Nutzicademana).

Evenimentul se va desfasura la Crowne Plaza Hotel in perioad 10 – 11 Iunie 2007 si va cuprinde 4 seminarii, 1 sesiune plenara, o expozitie de servicii si produse specifice romanesti si din tarile UE, un Business Lounge, o serie de vizite de lucra la anumite locatii importante pe domeniu, o conferinta de presa cu participare regionala, o expozitie foto, precum si 2 actiuni organizate de un ONG pentru sensibilizarea participantilor, a presei, precum si a locuitorilor din Bucuresti in privinta impactului global pe mediu.

Printre speakerii invitati enumeram : Al Gore, fost vicepresedinte al SUA, Traian Basescu, Presedinte al Romaniei, Stavros Dimas, Comisar European, ministrii mediului din Romania, Ungaria, Ucraina, Bulgaria, precum si altii.

Roxana Dumbrava, Event Manager, 021-211.50.62 / 63

Despre THE ONE TDI

Compania The One Tdi SRL International PR&Events Management a fost infiintata la inceputul anului 2006, cu scopul organizarii de evenimente de business si de cultura in Romania. Patrimoniul societatii a fost reprezentat de la bun inceput de resursa umana; angajatii companiei avand o lunga si vasta experienta in marketing si PR, fiecare reusind sa aduca un plus de valoare si o nota de originalitate in tot ceea ce am reusit sa intreprindem.
Noiembrie 2007 a reprezentat momentul in care The One TDI a organizat primul sau eveniment sub brand propriu “the Future of Infrastracture in Central and Eastern Europe”. Pana la acel moment am prestat servicii subcontractate catre un trust media ce avea inclus o divizie de organizare de astfel de evenimente.
FICEE (www.ficee.eu) a fost organizat sub patronajul Ministerului Transporturilor din Romania si prin sprijinul direct al domnului Ludovic Orban. Evenimentul s-a bucurat de o larga si consistenta prezenta din partea Uniunii Europene (Domnul Jonathan Scheele, Head of Unit - DG TREN, Dul. Claus Kondrup - Principal Administrator, DG Regional Policy, European Commission, etc.), a ministerelor din tarile din regiune (Doamna Barbara Kondrat, Undersecretary of State, Ministry of Transport Poland, Doamna Krassimira MARTINOVA, Deputy Minister, Ministry of Transport of Bulgaria, etc.) si, de asemenea, din partea companiilor private si de stat (Bechtel, Thales, Curiero, CNADR, CFR, Metrorex, etc.). Principalul nostru partener in organizarea acestui forum a fost renumita companie de audit Deloitte Touche Tohmatsu.
Am reusit cu acest eveniment sa ne atingem scopul propus, acela de a transforma Bucurestiul intr-un centru regional pentru intalniri, analize si solutii pe diverse tematici.

Participare: Intrare libera