Toamna Se Intorc Personajele – Atelier De Teatru In Engleza

Locul desfasurarii: Books Express

Organizator: Theatre Acting Club

Toamna Se Intorc Personajele – Atelier De Teatru In Engleza

Inca putin si ne revedem la cursurile de teatru in engleza pentru copii. Pe 20 septembrie, va asteptam impreuna cu cei mici sa participati la atelierul de teatru in engleza “Toamna se intorc personajele“, intr-o locatie speciala, la prietenii nostri de la Books-Express (Str. Gradistea Florestilor, nr. 17, Bucuresti) – harta, incepand cu ora 11:00.

Activitatile se vor desfasura in functie de varsta participantilor, astfel:

• 11:00 – 12:00 – Grupa 4-6 ani
  • 12:00 – 13:00 – Grupa 7-10 ani
  • 13:00 – 14:00 – Grupa 11-14 ani

Ce vom face?

• ne vom distra cu jocuri de concentrare, memorie, echipa, motivare etc;
  • vom face exercitii de dictie si pronuntie in engleza;
  • vom improviza si vom regiza povesti in engleza;
  • si multe alte activitati interesante.

In urma participarii la cursurile de teatru in engleza, se va observa o crestere graduala a fluentei in vorbirea limbii engleze, copiii asociind limba engleza cu activitati placute din educatia lor si vor fi capabili sa interrelationeze cu usurinta si sa empatizeze cu ceilalti. De altfel, vor reusi sa se elibereze de trac si sa performeze prin capacitatea de concentrare simultana pe minte, corp si voce, iar creativitatea si imaginatia vor fi dezvoltate cu ajutorul pieselor de teatru in engleza scrise de ei sub coordonarea trainerului de teatru. Despre beneficiile cursurilor de teatru in engleza puteti citi aici.

Participarea este gratuita, dar locurile sunt limitate la 20 pentru fiecare grupa de varsta.

Va asteptam cu drag,Echipa Theatre Acting Club

Despre THEATRE ACTING CLUB SRL-D

Theatre Acting Club este un club de teatru cu predare in limba engleza, adresat copiilor si adolescentilor. Cursurile sunt sustinute de un trainer actor cu o vasta experienta internationala in lucrul cu copiii, detinand certificare LAMDA (The London Academy of Music and Dramatic Art) din august 2010.

Confirmare pana la data: 20 septembrie 2014

Participare: Intrare libera