Lansare oficiala Videomonitor Angelcare 1100- tehnologia Star Treck a aterizat in Romania

Locul desfasurarii: Baby Expo Stand B 24

Organizator: Erfi Kids

Lansare oficiala  Videomonitor Angelcare 1100- tehnologia Star Treck a aterizat in Romania

Cea mai noua tehnologie de monitorizare a bebelusilor lansata la BabyExpo editia de vara !

Mamici, tatici, bunici veniti cu mic, cu mare pentru a testa cel mai complex sistem de monitorizare audio, video si de miscare pentru bebelusi, fantasticul monitor Ancelcare AC1100.

Din mai 2011 Angelcare 1100, sistemul de monitorizare numarul 1 in lume este disponibil in sfarsit si pe piata din Romania. Cu AC 1100 puteti vedea in timp real ce face bebelusul, atat ziua, cat si noaptea, puteti monitoriza respiratia, sau fiecare miscare a acestuia.

Ecranul mare, prevazut cu tehnologie Touch Screen va permite sa navigati usor in sistemul de comanda al monitorului, puteti orienta camera video pentru a sesiza orice miscare a bebeluslui, puteti mari imaginea prin functia zoom, sau il puteti linisti pe cel mic folosind tehnologia back-talk (sistem bidirectional walkie-talkie)

Va invitam la standul Erfi Kids, B24, din Pavilonul Central BabyExpo pentru a testa acest extraordinar sistem de monitorizare si a va alatura miilor de parinti din toata lumea care sunt fani Angelcare.

Despre TIBAL PRODOMAIN

www.erfi.ro este magazinul online al companiei Tibal Prodomain, distribuitor oficial in Romania al marcilor Angelcare, Beaba, Difrax, Graco, NScessity, Soehnle Professional, Thermofocus, Teutonia, Zo-Li, Quercetti, Zoob, ThinkFun, Gowi, Goula, Diset.

Confirmare pana la data: 19 mai 2011

Participare: Intrare libera