Timp normat

Definitie Timp normat

Totalitate a timpului productiv si a timpului de intreruperi reglementate care formeaza continutul normei de munca.Timpul normat se exprima in unitati de timp-om (ore-om, minute-om, secunde-om).Vezi si Timp-adaos.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Timp normat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Timp normat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Timp normat. Definitiile termenilor despre Timp normat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Timp normat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Timp normat.