Poze Tiparire

 • SC DEPO LOGISTIC IMPEX SRL anunta că în perioada Martie-Decembrie 2014 a derulat proiectul cu titlul “EUROPRINT2010 – ATELIER MODERN DE TIPARIRE“ Cod SMIS 31608.

  Poza: DEPO LOGISTIC IMPEX anunta că în perioada Martie-Decembrie 2014 a derulat proiectul cu titlul “EUROPRINT2010 – ATELIER MODERN DE TIPARIRE“

 • ROPECO Bucuresti ofera solutii performante de tiparire etichete in aplicatii complexe

  Poza: ROPECO Bucuresti ofera solutii performante de tiparire etichete in aplicatii complexe

 • Dmm Multimedia Consulting – media and more!

  Poza: Dmm Multimedia Consulting – media and more!

 • PRINT AUDIT o modalitate simpla si eficienta pentru a reduce costurile de tiparire

  Poza: PRINT AUDIT o modalitate simpla si eficienta pentru a reduce costurile de tiparire

 • PRINT AUDIT - pana la 50% reducerea bugetelor de tiparire offset prin optimizarea costurilor

  Poza: PRINT AUDIT - pana la 50% reducerea bugetelor de tiparire offset prin optimizarea costurilor

 • Solutii de tiparire foto de la Dell™ numai prin GENESYS

  Poza: Solutii de tiparire foto de la Dell™ numai prin GENESYS

 • S-a lansat www.self-publishing.ro, platforma care te ajută să publici şi să îţi vinzi cărţile în librăriile din ţară şi din străinătate

  Poza: S-a lansat www.self-publishing.ro, platforma care te ajută să publici şi să îţi vinzi cărţile în librăriile din ţară şi din străinătate

 • EnLife Media anunta lansarea „Virtual Paper” pe piata media si de comunicare online din Romania, solutie multimedia pentru e-publishing (tiparire electronica a publicatiilor).

  Poza: EnLife Media anunta lansarea „Virtual Paper” pe piata media si de comunicare online din Romania, solutie multimedia pentru e-publishing (tiparire electronica a publicatiilor).

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul tiparire.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la tiparire. Pozele pe tema tiparire cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul tiparire, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la tiparire, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la tiparire.