Titlu de credit

Definitie Titlu de credit

Document negociabil, inscris constitutiv de drepturi (cambie, bilet la ordin etc.) emis de o institutie bancara sau de credit, care confera proprietarului sau un drept de creanta, precis determinat, mentionat in cuprinsul lui, respectiv dreptul de a primi sau transmite o suma de bani la un anumit termen sau la vedere, intr-o localitate din tara sau din strainatate, stabilita de parti.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Titlu de credit? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Titlu de credit.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Titlu de credit. Definitiile termenilor despre Titlu de credit cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Titlu de credit, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Titlu de credit.