Titlu de valoare

Definitie Titlu de valoare

Sinonim - hartie de valoareInscris, semnat, transmisibil si negociabil, care face obiectul tranzactiilor financiare si a carui proprietate confera drept de asociere sau de creanta (spre exemplu actiunile, obligatiunile etc).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Titlu de valoare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Titlu de valoare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Titlu de valoare. Definitiile termenilor despre Titlu de valoare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Titlu de valoare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Titlu de valoare.