Tona conventionala

Definitie Tona conventionala

Unitate de masura conventionala a productiei in industria navala. Se utilizeaza: tona-deadweight conventionala, tona-registru conventionala, tona-deplasament conventionala.Productia in tone conventionale se determina inmultind productia exprimata in unitati de masura naturale - tone-deadweight, tone-registru, tone-deplasament - cu coeficientul de echivalenta corespunzator. Coeficientii de echivalenta se calculeaza pe tipuri de nave.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Tona conventionala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Tona conventionala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Tona conventionala. Definitiile termenilor despre Tona conventionala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Tona conventionala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Tona conventionala.