Tonaj registru

Definitie Tonaj registru

Indicator care exprima volumul tuturor spatiilor inchise ale unei nave de transport maritim, determinat prin masuratori de tonaj dupa norme nationale si exprimat in tone-registru.Se calculeaza tonajul-registru brut si net ale navei, care se inscriu in certificatul de tonaj eliberat de autoritatea de stat ce primeste acest drept.O nava poate avea mai multe certificate de tonaj: un certificat de tonaj pentru porturile engleze, un certificat de tonaj pentru canalul Suez, un certificat de tonaj pentru canalul Panama etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Tonaj registru? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Tonaj registru.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Tonaj registru. Definitiile termenilor despre Tonaj registru cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Tonaj registru, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Tonaj registru.