Transport

Definitie Transport

Ansamblu de produse (marfuri) sau de persoane ce se deplaseaza impreuna in conditii stabilite cu ajutorul unui mijloc de transport, pe un anumit traseu.Ramura a economiei nationale care are ca obiect activitatile sociale de deplasare a produselor de la producatori spre consumatori, precum si transportarea persoanelor cu ajutorul vehiculelor folosite pentru deservirea generala a populatiei.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Transport? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Transport.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Transport. Definitiile termenilor despre Transport cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Transport, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Transport.