Deschiderea Oficiala a Camerei de Comert si Industrie Romania - Marea Britanie

Locul desfasurarii: Palatul Parlamentului, Sala Nicolae Iorga

Organizator: CCIRMB si TRIMA EVENTS

C.C.I.R.M.B. are ca obiectiv principal consolidarea comunitatii de afaceri intr-un sistem bazat pe progres economic, initiativa si competitivitate.

C.C.I.R.M.B. este o organizatie recunoscuta de principalele organisme abilitate din Romania. Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Uniunea Camerelor de Comert Bilaterale din Romania si Ministerul Economiei si Comertului – Directia Generala Afaceri Europene precum si Ambasada Regatului Unit la Bucuresti si-au exprimat acordul cu privire la infiintarea C.C.I.R.M.B. si au avizat in mod favorabil initiativa, exprimandu-si de asemenea intreaga disponibilitate de colaborare privind promovarea relatiilor economice romano – britanice.

Scopul C.C.I.R.M.B il constituie promovarea comertului, serviciilor si industriei celor doua state atat in relatiile bilaterale, cat si in cele internationale si sprijinirea intereselor agentilor economici romani si britanici in raporturile cu autoritatile din tara si cu organismele specializate din strainatate.

PROGRAMUL EVENIMENTULUI

19.00 Sosire participanti

19.30 Deschiderea Oficiala

Cuvant Presedentia Romaniei

Cuvant Guvernul Romaniei

Cuvant Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord in Romania
Excelenta Sa Dl. Robin Barnett

Cuvant Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei
Dl. Victor Babuc

Cuvant Presedintele Uniunii Camerelor de Comert si Industrie Bilaterale din Romania
Dl. Jose Iacobescu

Cuvant Presedintele Camerei de Comert si Industrie Romania – Marea Britanie
Conf. Univ. Dr. Av. Nasty Vladoiu

Inmanarea Diplomelor de Excelenta si a Diplomelor de Membru de Onoare

20.30 Dineu Oficial

Pentru a putea beneficia de acces la eveniment va rugam sa confirmati participarea Dumneavoastra pana Miercuri, orele 17.00 cel tarziu pe urmatoarele coordonate :
Persoana de Contact : Dra. Alina Serban
Mobil : 0722 265 090
Tel/Fax : 021 316 99 81, 316 10 17
Confirmarea participarii se poate face pe mail sau fax cu precizarea urmatoarelor detalii :
Nume si prenume, Institutie, Serie si numar buletin, Numar Auto.

Despre TRIMA EVENTS

Conferinta publica “Realizarea Sinelui – o revolutie in constiinta pentru mileniul trei”
Ora 11:00, Sala RADIO
Invitat special: Gregoire de Kalbermatten – Elvetia – Diplomat ONU, membru in consiliul mondial WCASY (World Council for the Advancement of Sahaja Yoga), autorul cartii “Duhul Adevarului: Timp Implinit”

Din programul conferintei publice amintim:
Recital cameral: J.S. Bach – Concert pentru doua viori si pian; W.A. Mozart – Eultate Jubilate; Concertante pentru vioara, oboi si pian; J. Massenet – Meditatie; Albinioni – Adagio. Interpreti: Cleopatra David – soprana, Stefan Barbu, Simona Neagu, Valentin Nastasa - vioara, Florin Ionoaia – oboi, Cristina Popescu Stanesti – pian
Recital de muzica clasica Indiana: genurile bhajan si gawwali – Grupul Sahaj

si

Lansare de carte Gregoire de Kalbermatten “Duhul Adevarului: Timp implinit”
Ora 18:00 Sala ARCUB (Str. Batistei nr. 15)

Pentru buna desfasurare a intalnirii cu presa, va rugam a avea amabilitatea de a confirma participarea Dumneavoastra sau a unui reprezentant al publicatiei Dumneavoastra.

Participare: Intrare libera