Excelenta pastelor fainoase italiene, un mariaj intre gastronomia italiana si vinul romanesc
Locul desfasurarii: Restaurant Veneziano
Organizator: Tycoon Communication
Avem placerea a va invita la a 3-a serata din seria de evenimente Primavara la Restaurantul Veneziano, Excelenta pastelor fainoase italiene,un mariaj intre gastronomia italiana si vinul romanesc.
De aceasta data, va fi un evenimente de degustare a inegalabilelor paste fainoase si aperitivelor italiene imbinate cu iscusinta cu vinul romanesc de Budureasca.
Este greu de imaginat si de gasit un fel de mancare italienesc mai faimos decat pastele fainoase italiene ! Acestea au o istorie senzationala si astazi stim ca in Sicilia erau cunoscute deja dupa dominatia araba, 826-1060 si ca acestea erau preparate din grau dur cultivat pe insula.
Mai tarziu, originea siciliana a pastelor fainoase, este sustinuta si de catre Goethe in cartea sa ''Calatorie in Italia''.Can d a ajuns la Girgenti, actualul oras Agrigento, din lipsa unui hotel, a fost nevoit sa isi ia o camera la un producator de macaroane care i-a permis ca a doua zi dimineata, sa asiste la prepararea acestora.
Vom vorbi despre istoria pastelor fainoase, le vom degusta impreuna cu dumneavoastra. alaturi de aperitive si de vinul excelent de Budureasca.
Bine inteles, asa cum v-am obisnuit deja, v-am pregatiti din nou concurs cu premii oferite de catre Parmafood , partener oficial al evenimentului si de catre Restaurantul Veneziano.
Asadar, va asteptam alaturi de noi, vineri 17 Mai de la orele 20.00, la serata ''Excelenta pastelor fainoase italiene, un mariaj intre gastronomia italiana si vinul romanesc''.
Meniul cuprinde :
2 aperitive
3 feluri de paste fainoase
1 pahar de vin rosu sau alb, la alegere
1 sticla de apa minerala sau plata la alegere 0,5 l
Pretul este de 60 Ron per persoana
Va asteptam numerosi ! Rezervati acum la n umarul de telefon 0722 266 028
Restaurant Veneziano , strada Mantuleasa 31
www.veneziano.ro
Eveniment organizat de Tycoon Communication
Confirmare pana la data: 17 mai 2013
Participare: Taxa de participare
-
Gabriella Pascaru Bisi - CEO
-
Pentru telefon si e-mail click aici
-
TYCOON COMMUNICATION
-
Contact TYCOON COMMUNICATION
- Parmafood