[4 FEB] UNUSUAL SUSPECTS SOUNDSYSTEM @ GAMBRINUS PUB Cluj-Napoca

Locul desfasurarii: Gambrinus Pub

Organizator: Unusual Suspects

[4 FEB] UNUSUAL SUSPECTS SOUNDSYSTEM @ GAMBRINUS PUB Cluj-Napoca

Vineri 4 Februarie 2011Unusual Suspects prezinta:UNUSUAL SUSPECTS SOUNDSYSTEM:DOWNDUDAWLESAGENT+ LIVE PERCUSSIONPlaying the best drum&bass, dubstep, breaks, grime, reggae, dancehall!Bilet: 5 RON!Primii 200 de participanti primesc 1 invitatie gratuita la HU:MASSIVE (11.02.2011 @ MIDI Club)!DOWNDJ Down este membru fondator si rezident Unusual Suspects. Este unul dintre cei mai vechi si consecventi dj de breakbeat din Romania. Cu o activitate muzicala de peste 12 ani pe scena din tara (gig-uri in principalale orase din RO) dar si de afara (HU), participari la cele mai importante fest-uri (TMBAse, Delahoya,Peninsula, Summerbreak etc), se poate spune ca Dj Down si-a castigat un loc aparte in scena romaneasca. A participat la evenimente alaturi de nume ca: Freestylers, Ed Rush, Aquasky, Big Bud, BSE, Noisia, Chase&Status, Dillinja, London Elektricity printre multi altii si este responsabil alaturi de Unusual Suspects de organizarea de evenimente in Cluj-Napoca incepand cu anul 2003. De asemenea din anul 2008 a pus bazele unui nou proiect muzical,axandu-se in principal pe productie. DUDAWLESRelaxat, sociabil Si iubeSte muzica pe care o face Si o promoveaza. i place sa arate publicului o alta latura a drum and bass-ului dect cea cu care e obiSnuit. Ca Si preferinte, pentru el sound-ul UK conduce detaSat, iar printre artiStii lui preferati se numara: Ulterior Motive, Rockwell, Jubei, DBR UK, S.P.Y, Need For Mirrors, Vicious Circle, Data, sau Anile. A mixat prin majoritatea oraSelor mari din Romnia Si la festivaluri precum Summer Break, One Love Festival, Get out, alaturi de artiSti straini ca Lenzman, BTK, Cyantific, Electrosoul System sau Subwave, Si artiSti romni precum Snow, Mesmer, Dudu, Dan Bazix, etc. AGENTMC AGENT activeaza in scena de muzica electronica romaneasca din anul 2003.Pe langa mc-ing este promoter alaturi de Unusual Suspects Cluj-Napoca.A avut mai mult de 100 de aparitii live in tari ca si Ungaria, Germania sau Spania si in toate locatiile importante din Romania.A aparut pe scena la microfon alaturi de nume ca Ed Rush, Audio, Nosia,Original Sin, Dillinja, Funsta MC, MC Navigator, Erb N Dub, Blanoz, BAU si multi altii. Ideile principale ale mesajului transmis sunt unitatea , respectul si gandirea pozitiva dar versurile trateaza si problematica sociala si politica de actualitate.AGENT incepe 2011 in forta, gazduind alaturi de SP:MC celebrul Shogun Night la Budapesta (12.02.2011)!

Despre UNUSUAL SUSPECTS MEDIA

Unusual Suspects