Valoare de asigurare

Definitie valoare de asigurare

limita maxima pana la care asiguratorul raspunde pentru unul sau mai multe evenimente asigurate si in functie de care se stabileste marimea primei de asigurare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Valoare de asigurare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul valoare de asigurare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la valoare de asigurare. Definitiile termenilor despre valoare de asigurare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la valoare de asigurare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la valoare de asigurare.