Valoare de rascumparare

Definitie Valoare de rascumparare

Suma pe care un asigurator o varsa unui asigurat inaintea scadentei politei, daca aceasta din urma a platit primele de asigurare cel putin o anume perioada de timp.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Valoare de rascumparare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Valoare de rascumparare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Valoare de rascumparare. Definitiile termenilor despre Valoare de rascumparare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Valoare de rascumparare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Valoare de rascumparare.