Valoare de recuperare

Definitie Valoare de recuperare

Valoarea neta de realizare estimativa a unei imobilizari (corporale) la sfarsitul duratei sale de viata utila, masurata pe baza unor preturi care nu trebuie sa fie mai mari decat preturile pietei, existente la data achizitionarii imobilizarii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Valoare de recuperare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Valoare de recuperare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Valoare de recuperare. Definitiile termenilor despre Valoare de recuperare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Valoare de recuperare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Valoare de recuperare.