Venit mixt

Definitie Venit mixt

Acele venituri care provin concomitent din folosirea a doi sau mai multi factori de producti. Spre exemplu, venitul unui intreprinzator individual sau al unei exploatari taranesti de familie este un venit mixt, acesta provenind atat din proprietatea detinuta si folosita (patrimoniul), cat si din munca proprietarului si a familiei sale.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Venit mixt? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Venit mixt.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Venit mixt. Definitiile termenilor despre Venit mixt cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Venit mixt, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Venit mixt.