Venituri constatate in avans

Definitie Venituri constatate in avans

Fac parte din Conturile de regularizare si asimilate, categorie a pasivului bilantier (vezi si Pasive).Se refera la bunuri si servicii facturate si contabilizate in cursul exercitiului, dar a caror livrare sau prestare nu va fi realizata decat in cursul exercitiilor ulterioare.Sunt incadrate in acest post:- valoarea facturilor trimise clientilor, fara ca bunurile sa fi fost livrate sau serviciile sa fi fost prestate- venituri incasate precum chirii, abonamente, asigurari, dobanzi, corespunzatoare exercitiului urmator sau exercitiilor urmatoare.La sfarsitul exercitiului, se poate spune ca exercitiul n are o datorie fata de exercitiul urmator sau exercitiile urmatoare.Pentru incadrarea acestor datorii pe termene de exigibilitate, intra in rol anexa. In masura in care termenul de exigibilitate depaseste un an, analistii financiari includ cota corespunzatoare in categoria capitalurilor permanente.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Venituri constatate in avans? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Venituri constatate in avans.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Venituri constatate in avans. Definitiile termenilor despre Venituri constatate in avans cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Venituri constatate in avans, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Venituri constatate in avans.