Venituri din dobanzi

Definitie Venituri din dobanzi

Venituri financiare ce includ dobanzile primite pentru disponibilitatile din conturile bancare si pentru imprumuturile acordate.Vezi si Contabilitatea veniturilor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Venituri din dobanzi? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Venituri din dobanzi.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Venituri din dobanzi. Definitiile termenilor despre Venituri din dobanzi cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Venituri din dobanzi, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Venituri din dobanzi.