Venituri din participatii, alte imobilizari financiare si creante imobilizate

Definitie Venituri din participatii, alte imobilizari financiare si creante imobilizate

Venituri financiare, nascute din dividendele incasate pentru participatiile la capitalul altor societati si din alte titluri imobililzate si dobanzile aferente creantelor imobilizate.Vezi Contabilitate a veniturilor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Venituri din participatii, alte imobilizari financiare si creante imobilizate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Venituri din participatii, alte imobilizari financiare si creante imobilizate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Venituri din participatii, alte imobilizari financiare si creante imobilizate. Definitiile termenilor despre Venituri din participatii, alte imobilizari financiare si creante imobilizate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Venituri din participatii, alte imobilizari financiare si creante imobilizate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Venituri din participatii, alte imobilizari financiare si creante imobilizate.