Venituri din prestarea de servicii

Definitie Venituri din prestarea de servicii

Veniturile din prestarea de servicii se inregistreaza in contabilitate pe masura efectuarii acestora.Vezi Ordinul ministrului finantelor nr. 306 din 26 februarie 2002 pentru aprobarea Reglementarilor contabile simplificate, armonizate cu directivele europene, publicat in Monitorul Oficial nr. 279 bis din 25 aprilie 2002.Vezi si Contabilitatea veniturilor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Venituri din prestarea de servicii? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Venituri din prestarea de servicii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Venituri din prestarea de servicii. Definitiile termenilor despre Venituri din prestarea de servicii cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Venituri din prestarea de servicii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Venituri din prestarea de servicii.