Curs acreditat ANC Agent vanzari, Brasov, 4-10 iunie 2013

Locul desfasurarii: Sala de curs Versus Project, Brasov, Str.Traian,nr.25

Organizator: Versus Project

Curs acreditat ANC Agent vanzari, Brasov, 4-10 iunie 2013

Versus Project Brasov– furnizor autorizat de formare profesionala,  va invita la cursul autorizat ANC de Agent Vanzari (cod COR 332203), care se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa se certifice si sa se specializeze in tehnicile speciale de vanzari, indiferent de domeniu, astfel incat sa isi creasca performanta profesionala.

În urma absolvirii acestui curs , participanţii vor obtine competenţe/abilităţi specifice cu privire la:

1. Comunicarea interactivă: Conceptul de comunicare, Elementele procesului de comunicare, Tipuri de comunicare, Comunicarea verbală, Comunicarea nonverbală, Strategii de optimizare a comunicării verbale şi nonverbale, Barierele comunicării
  2. Munca în echipă: Tipuri de grupuri, Dinamica grupurilor, Influenţele grupului asupra indivizilor, Factorii care diferenţiază echipa de grup, Etapele formării echipei, Rolurile în cadrul echipei, Echipa de succes
  3. Dezvoltare profesională: Identificarea propriilor nevoi de perfecţionare, Stabilirea formelor şi metodelor de perfecţionare, Autoevaluarea competenţelor dobândite, Managementul propriei persoane, Importanţa şi necesitatea perfecţionării permanente
  4. Planificarea activităţii individuale zilnice: Identificarea priorităţilor, Organizarea activităţii zilnice, Evaluarea şi replanificarea activităţii, Managementul timpului, Managementul stress-ului
  5. Promovarea imaginii de firmă: Politica de vânzări a firmei, Obiectivele şi interesele firmei, Orientarea către client, Instrumentele de promovare a imaginii firmei, Valorile firmei, Cultura organizaţională a firmei
  6. Asigurarea de servicii post-vânzare: Prevederile contractului de vânzare-cumpărare, Acordarea asistenţei post-vânzare, Evaluarea satisfacţiei clienţilor, Evaluarea procesului de vânzare, Elaborarea raportului privind activitatea de vânzare
  7. Derularea vânzării produselor specifice: Psihologia vânzărilor, Vizitele de vânzare, Modalităţi de abordare a clientului, Metode de prezentare a produsului oferit, Încheirea vânzării
  8. Desfăşurarea activităţii de merchandising: Specificul produsului vândut, Materialele promoţionale, Punctele cheie de amplasare a materialelor promoţionale, Zonele cu imact maxim, Punctele de vânzare, Aranjarea produselor în locaţii

1. Monitorizarea clienţilor: Constituirea bazei de date, Actualizarea bazei de date, Analiza relaţiei furnizor-client, Constatarea disfuncţionalităţilor, Propunerea soluţiilor
  2. Negocierea condiţiilor de vânzare: Negociatorul, Tehnici de negociere, Identificarea obiecţiilor formulate de către client, Negocierea condiţiilor de efectuare a tranzacţiei
  3. Prospectarea pieţei: Dinamica pieţei, Surse de identificare a potenţialilor clienţi, Metode de identificare a potenţialilor clienţi, Colectarea datelor referitoare la firmele concurente, Analiza datelor referitoare la produsele şi tehnicile de vânzare concurente

Cursul se va finaliza cu un examen de absolvire, in urma caruia participantii vor obtine un Certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovatiei.

Data:4 – 10 iunie 2013.

Termen limita de aplicare:  21 mai 2013.

Loc de desfasurare: Brasov, str. Traian, nr. 25

*Atentie! Inscrierile se vor face in limita locurilor disponibile si de aceea ele se pot finaliza inaintea expirarii termenului limita

Pret: 550 lei / persoana. Pretul include: taxa de inscriere (100 lei), taxa de participare, suport de curs, fise de lucru, pauzele de cafea, asigurare locatie, cheltuielile de examinare, echipamente si formatori.

Oferta speciala:

Pentru doua sau mai multe persoane inscrise la curs apartinand aceleiasi institutii, pretul cursului este 450 lei / persoana. In acest caz, se va intocmi o singura factura, pe numele institutiei, pentru toate persoanele participante la curs.

Conditii de inscriere: absolventi studii liceale cu diploma de bacalaureat, disponibilitate de a participa la cel putin 80% din programul zilnic al cursurilor.

Inscrierea presupune:

1. Solicitarea / completarea si transmiterea formularului de inscriere la adresa:

office@versusproject.ro.

2. Achitarea taxei de inscriere (100 lei / persoana)

3. Transmiterea unei copii de buletin la adresa: office@versusproject.ro

Dosarul complet al cursantului cuprinde:

1. Formularul de inscriere completat si semnat

2. Copie dupa buletin

3. Copie dupa ultima diploma de studiu (diploma de bacalaureat)

4. Copie dupa certificatul de casatorie (pentru doamne, unde este cazul)

Informatii suplimentare: 0756 463105, secretariat

Despre VERSUS PROJECT