Vinculatie a marfurilor

Definitie Vinculatie a marfurilor

Pentru a atenua riscurile de neplata pe care le prezinta incaso-ul documentar, exista o veche practica de a fi expediate marfurile pe numele unei banci agreate de exportator. Mai rar se face expedierea pe adresa unui depozit situat la locul de destinatie, insa tot cu documente la ordinul unei banci indicate.Principalul avantaj al acestei formule, denumita vinculatia marfurilor, consta in siguranta oferita intreprinderii exportatoare ca lotul de produse nu intra in posesia cumparatorului strain inainte ca acesta sa efectueze plata sau sa accepte tratele ce prevad o scadenta precisa a achitarii integrale.Vezi si Incaso vinculat.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Vinculatie a marfurilor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Vinculatie a marfurilor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Vinculatie a marfurilor. Definitiile termenilor despre Vinculatie a marfurilor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Vinculatie a marfurilor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Vinculatie a marfurilor.