Women on top! Wine Not?

Locul desfasurarii: Cafepedia Romana - Str. Pictor Verona nr.2,

Organizator: www.vinuridecolectie.ro

Women on top! Wine Not?


Vinuridecolectie.ro, Romanian Managers si Crama Oprisor serbeaza Miercuri, 10 Martie, doamnele din mediul de business romanesc intr-un eveniment conceput special pentru ele. O sa le onoram impreuna pe cele care reusesc, in fiecare zi, sa fie femei de afaceri, prietene, iubite, sotii si mame!

Vom intalni si vom sta de vorba cu doamne puternice, hotarate, independente care au reusit sa aiba success in carierele lor fara a uita sa fie feminine si sensibile. Ele sunt marturia vie ca putem reusi in tot ceea ce ne propunem. Femei de succes. Femei implinite. Femei care conduc. Toate se strang miercuri, 10 Martie, incepand cu ora 19, la Cafepedia Romana!

Carmen Wieck, Managing Director la Synovate, Adriana Boscanici, Managing Partner al TRAINART, Corina Dinica, Owner Vino Veritas si Camelia Barbalata, Country Manager Logitech, au acceptat invitatia noastra de a participa la un interviu panel in cadrul caruia sa ne povesteasca cum au reusit ele in afaceri, cine le-a sprijinit, ce provocari au intalnit si peste ce obstacole au trecut.

Acesta intalnire se va continua cu o degustare de vinuri. Vor fi oferite la degustare un numar de 4 vinuri romanesti si unul stain. Vinurile romanesti oferite sunt produse de Crama Oprisor si vor fi prezentate din Gama Caloian – Sauvignon Blanc si Merlot, din colectia Erotikon - Shiraz si Cabernet Sauvignon iar din import un vin cu totul special Eiswein.

De asemenea se va organiza o tombola unde se poate castiga o superba sticla realizata manual imbuteliata cu o tuica autentic romaneasca oferita de www.vinuridecolectie.ro, www.btc.ro – va ofera un pahar de degustare Ice Wine realizat 100% manual, iar www.romanian-manager.ro ofera o sticla de vin din Gama Caloian fiecarui participant la eveniment.

Te asteptam Miercuri 10 Martie incepand cu ora 19:00 la Cafepedia Romana, Str. Arthur Verona, nr. 2 (vis-a-vis de “La Mama”).


www.vinuridecolectie.ro/winenot/

Despre VINO VERITAS COM

Pentru orice comanda on-line plasa in perioada 15 Martie - 9 Aprilie va oferim un discount de 15% si pentru urmatoarele comenzi plasate in perioada 10 Aprilie - 10 Iunie si veti primi un cod promotional care va va oferi un discount de 10%.

Participare: Intrare libera