Viteza de circulatie a marfurilor

Definitie Viteza de circulatie a marfurilor

Indicator care reflecta timpul cat marfurile raman, in medie, in sfera de circulatie sub forma de stocuri pana in momentul desfacerii lor catre consumatori.Viteza de circulatie a marfurilor se exprima in zile si se calculeaza ca raport intre stocurile medii de marfuri si desfacerile medii zilnice.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Viteza de circulatie a marfurilor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Viteza de circulatie a marfurilor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Viteza de circulatie a marfurilor. Definitiile termenilor despre Viteza de circulatie a marfurilor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Viteza de circulatie a marfurilor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Viteza de circulatie a marfurilor.