Viteza de comunicatie

Definitie Viteza de comunicatie

Indicator care exprima viteza medie de deplasare a marfurilor, cu ajutorul raportului intre lungimea traseului, exprimata in kilometri, si timpul total folosit pentru parcurgerea acestuia, exprimat in ore, timp in care se includ si stationarile pe traseu determinate de operatiile de incarcare-descarcare.Viteza de comunicatie se exprima in km/ora.Vezi si Viteza tehnica

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Viteza de comunicatie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Viteza de comunicatie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Viteza de comunicatie. Definitiile termenilor despre Viteza de comunicatie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Viteza de comunicatie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Viteza de comunicatie.