Viteza de rotatie (circulatie) a activelor circulante

Definitie Viteza de rotatie (circulatie) a activelor circulante

Numar de rotatii ale stocului mediu de active circulante (capital circulant) ce au loc pentru realizarea volumului desfacerilor (cifra de afaceri). Cu cat numarul de rotatii este mai mare, cu atat activitatea este mai eficienta, deoarece, cu acelasi volum de active circulante, se poate realiza un volum mai mare de desfacere de marfuri si un profit mai mare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Viteza de rotatie (circulatie) a activelor circulante? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Viteza de rotatie (circulatie) a activelor circulante.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Viteza de rotatie (circulatie) a activelor circulante. Definitiile termenilor despre Viteza de rotatie (circulatie) a activelor circulante cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Viteza de rotatie (circulatie) a activelor circulante, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Viteza de rotatie (circulatie) a activelor circulante.