Viteza de rotatie (circulatie) a stocurilor

Definitie Viteza de rotatie (circulatie) a stocurilor

Sinonim - viteza de rulaj a stocurilor.Indicator economico-financiar de activitate.Aproximeaza de cate ori stocul a fost rulat pe parcursul exercitiului financiar.Costul vanzarilor / Stocul mediu = Numar de ori.sau ca numar de zile de stocare (indica numarul de zile in care bunurile sunt stocate in unitate:(Stoc mediu / Costul vanzarilor) x 365.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Viteza de rotatie (circulatie) a stocurilor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Viteza de rotatie (circulatie) a stocurilor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Viteza de rotatie (circulatie) a stocurilor. Definitiile termenilor despre Viteza de rotatie (circulatie) a stocurilor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Viteza de rotatie (circulatie) a stocurilor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Viteza de rotatie (circulatie) a stocurilor.