O invitatie la rasfat si cumparaturi -All You Want for Christmas - 18-19 decembrie

Locul desfasurarii: Centrul Vechi - Memento Pub & Underbar

Organizator: Adelina Badea, Oana Badea, Iulia Stanescu

Bucuresti, 18-19 decembrie 2010 – Centrul Vechi - Memento Pub & Underbar - All You Want for Christmas – o invitatie la rasfat si cumparaturi cu ocazia sarbatorilor de iarna.

Pregateste-te de-un hop pe sania magica a Mosului si hai la o plimbare. Nu, nu la PolulNord! Mosul face popas sa bea un ceai fierbinte in Centrul Vechi la Memento Pub & Underbar (vis-a-vis de Magazinul Cocor ).

Nu vine singur, ci insotit de profesionisti din domeniul fashion&beauty precum: • Irina Markovits - Consultant imagine - Image Matters • Mirela Frasner - Designer vestimentar - FeMale • Aurelia Scarlat - Consultant beauty Zepter Cosmetics • Adina Dumitrascu – Hair stylist - Casta Casa • Inna Grosu - Make up artist - Il Makiage • Diana Ionescu - Freelance Make-up artist

Te invitam la discutii si sesiuni practice despre trucurile pe care poti sa le folosesti in sezonulrece pentru a arata exceptional. Asadar te vom rasfata cu sesiuni individuale de consultanta pe: • stil vestimentar • hair – styling • make-uptoate la standarde profesionale.

Pentru inscrieri, trimite-ti un mail la adresa oana.badea@excelez.ro. Sesiunile sunt cu locuri limitate. Sesiunea pentru make up Diana Ionescu este deja plina. Nu se mai fac rezervari. Multumim de intelegere.

La All You Want for Christmas vei putea sa arunci o privire prin tolba lui Mos Craciun si saalegi cadouri speciale pentru toti cei dragi tie de la haine cu design contemporan, accesoriisi bijuterii diafane, decoratiuni cu miros de Craciun si pana la produse naturale de ingrijire apielii atat pentru ladies, cat si pentru domni (pe care le poti testa chiar acolo).

Printre expozanti se numara:TuxedoConfessions.com - I-Bag, Poketo, Parkwolf Juwelen, Tahir Sultan, Vasel, RamonaRusu, George Neagu, Renata Rakossy, Designercraft - Raluca Buzura, Oana Lazar, NonShasha, Izabela Petrut, Vika Gorenco, Alexandra Calafeteanu, etc.Intrarea la eveniment este libera!

Te rugam doar sa il ajuti pe Mosu sa faca o fapta buna pentru copiii abandonati de la "Centrulde copii Sfantul Vasile" Bucuresti Sector 4 – Copii au varsta intre 1 si 7 ani. Noi aducem bradultul- tu vino cu un glob, o beteala, o steluta si imbraca-l pentru ei. Ii poti face sa zambeasca desarbatori chiar si cu o hainuta, o jucarie, o carte, sau o donatie financiara.Te asteptam deci sambata si duminica 18-19 Decembrie incepand cu ora 11:00 cu multe suprize pregatite cu mare drag!

Parteneri media ai evenimentului: Radio21, unica, unica.ro, fashion&beauty.ro, 121.ro, feminis.ro, kudika.ro, alomoda.ro, intrefete.ro, Raluk.ro, garbo.ro, Envy.ro, Kudika,ro, shoppingnews.ro, Look!, Diva Hair, Velvet, Brandfest.

Blogul de comunicare al Evenimentului:whenbeautyspeaks.tumblr.comPagina de Facebook a evenimentului:http://www.facebook.com/event.php?eid=145722138813766

Despre WEMBRIO

Conferinta How to Web 2012 se va desfasura la Bucuresti pe 7 si 9 noiembrie si va aborda teme precum inovatia in tehologie, tendintele web-ului global si impactul acestora asupra pietei locale, dezvoltarea de afaceri si produse web si problemele specifice dezvoltarii de produse globale de catre companiile din Europa de Est.

Confirmare pana la data: 14 decembrie 2010

Participare: Intrare libera