CONCURS: Castiga un costum de Craciunita

Locul desfasurarii: http://woman2woman.ro/2012/12/concurs-castiga-un-costum-de-craciunita/

Organizator: Woman2Woman.ro

Woman2Woman.ro organizeaza in perioada 1-15 decembrie 2012 concursul “Castiga un costum de Craciunita ”. Pentru a putea participa la acest concurs , utilizatorii site-ului Woman2Woman.ro trebuie sa dea like si share paginii de facebook a magazinului online de lenjerie intima Just4Girls.ro si sa posteze un comentariu la articolul de concurs. Comentariul trebuie sa contina raspunsul la intrebarea: Care este cea mai frumoasa amintire legata de Craciun, pe care o ai alaturi de iubitul tau?

Participantul cu cel mai interesant raspuns va castiga premiul din concurs.

Perioada de participare este 1 – 15 decembrie 2012.

Premiul consta intr-un Costum de Craciunita oferit de Just4Girls.ro .

Castigatorul va fi desemnat si anuntat in pagina de concurs, pe pagina de facebook a site-ului Woman2Woman.ro, dar si pe adresa de e-mail pana la data de 16 decembrie 2012.

Asadar, de Sarbatori, fii o Craciunita sexy! Castiga un… Costum de Craciunita!

Citeste mai multe despre acest concurs!

Despre Woman2Woman.ro

Woman2Woman.ro - We like you just as you are

Woman2Woman.ro  este un site de lifestyle, care se adreseaza femeilor tinere, interesate sa fie informate cu privire la toate aspectele vietii, sunt preocupate de cariera si, in timpul liber, cauta subiecte interesante pentru relaxare si destindere. Pe Woman2Woman.ro gasesti informatii despre vedete, moda , frumusete, dragoste si sex, horoscop, divertisment, totul pentru relaxarea ta!

Despre WOMAN

PR2advertising.ro - Stay in touch with your target Woman2Woman.ro - We like you just as you are http://PR2Advertising.ro http://woman2woman.ro

Confirmare pana la data: 1 decembrie 2012

Participare: Intrare libera