Poze Yachting

 • Land Yachting la Romanian Boat Show 2008

  Poza: Land Yachting la Romanian Boat Show 2008

 • Revista Yachting Pleasure oferă cititorilor săi o invitaţie VIP la Salonul Nautic International Bucureşti 2010

  Poza: Revista Yachting Pleasure oferă cititorilor săi o invitaţie VIP la Salonul Nautic International Bucureşti 2010

 • Blue Marine Yachts organizează Deschiderea Sezonului de Yachting 2009, 01-03 Mai 2009, Mangalia, România.

  Poza: Blue Marine Yachts organizează Deschiderea Sezonului de Yachting 2009, 01-03 Mai 2009, Mangalia, România.

 • Cea mai importanta competitie internationala de yachting offshore a Marii Negre, Black Sea International Regatta 2009, a luat sfarsit la Balcic.

  Poza: Cea mai importanta competitie internationala de yachting offshore a Marii Negre, Black Sea International Regatta 2009, a luat sfarsit la Balcic.

 • De la stanga la dreapta: Robert Penciu, Florin Chelaru, Bojan Glen, Radu Zitti, Jean Luc Michon, Razvan Paslaru, Cristian Daianu, Florin Olteanu, Robert Sabin

  Poza: EuropaCup Romania 2014

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul yachting.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la yachting. Pozele pe tema yachting cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul yachting, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la yachting, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la yachting.