A APARUT NR. 4 AL REVISTEI “VACANTE LA TARA”

BUCURESTI - 23 mai 2004

Comunicat tip General in Turism

Echipa “VACANTE LA TARA” a pregatit si pentru numarul din aprilie al revistei multe reportaje, articole, oferte tentante.

Echipa “VACANTE LA TARA” a pregatit si pentru numarul din aprilie al revistei multe reportaje pe care, daca le veti citi, cu siguranta veti fi tentati sa va puneti rucsacul in spate si sa incepeti aventura drumetiilor.

Din sumar:

Intra cu Emil COMSA pe poarta dorului in inima motului. Citeste despre frumusetile pe care le poti vedea in Alba si cunoaste-i pe motii din Albac: oameni buni, gospodari, largi la suflet, legendari. Ai la dispozitie si un adevarat ghid cu pensiuni din Albac. La “Perla Ariesului”, la familia POPA, te simti minunat si descoperi ca lucrurile de calitate se pot face numai cu seriozitate. Cel putin o data in viata trebuie sa ajungi in Albac! Merita din plin! Citeste reportajul lunii din “Vacante la Tara”!

La Targul National de Turism, l-am intalnit pe seful Biroului de Promovare si Informare Turistica din Austria, Simion GIURCA. Cu toate ca era foarte grabit, a acceptat cu placere o discutie despre oaspetii din Austria si gazdele din pensiunile romanesti. Citind acest interviu, veti afla, printre multe altele, ce isi doresc turistii austrici atunci cand vin in Romania pentru petrecerea vacantelor si care sunt zonele preferate de ei.

Nu avea nici 20 de ani, dar a fost numit presedinte A.N.T.R.E.C.Tulcea. Cine este, cum a pornit pe drumul turismului rural, afli din pagina 16.

De Florii, A.N.T.R.E.C. a sarbatorit “Ziua Nationala a Turismului Rural” si 10 ani de activitate a Asociatiei. Am primit numeroase mesaje de felicitare – chiar si de la presedintele tarii. Cum au sarbatorit acest eveniment filialele noastre din tara si cine ne-a mai felicitat, puteti afla de la rubrica “specialturism” dedicata acestui eveniment.

La sfarsitul lunii aprilie, ministrul Miron MITREA si presedintele A.N.T.R.E.C., Maria STOIAN, au semnat protocolul de lansare a programului special “Vacante la Tara”. In acest numar, aflati toate destinatii turistice incluse in aceasta oferta.

Alte subiecte: La pescuit, la Chiriceanca; Salcamul d-lui Moromete in…Casuta cu povesti; Turism la Maxim – Noutati.

Concurs: castiga un weekend de vis la VILA VANK din Arieseni!LECTURA PLACUTA SI VACANTE MINUNATE LA TARA!

Despre A.N.T.R.E.C.Romania

Avantajele unei vacante prin A.N.T.R.E.C.:

● cazare in pensiuni turistice
● gastronomie traditionala
● ambianta rustica
● terapie anti - stress in mijlocul naturii
● vacante romantice in universul satului romanesc

A.N.T.R.E.C. Romania
T/F: 021.223.70.24
T: 222.80.01
antrec@xnet.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/a-n-t-r-e-c-romania/a-aparut-nr-4-al-revistei-vacante-la-tara