Abuz in serviciu contra intereselor persoanelor

Definitie Abuz in serviciu contra intereselor persoanelor

Conform art. 246 Cod Penal, fapta functionarului public, care, in exercitiul atributiilor sale de serviciu, cu stiinta, nu indeplineste un act ori il indeplineste in mod defectuos si prin aceasta cauzeaza o vatamare intereselor legale ale unei persoane se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Abuz in serviciu contra intereselor persoanelor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Abuz in serviciu contra intereselor persoanelor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Abuz in serviciu contra intereselor persoanelor. Definitiile termenilor despre Abuz in serviciu contra intereselor persoanelor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Abuz in serviciu contra intereselor persoanelor.