Lansare de carte – “Dansul energetic“ de Ioan Prisecaru

BUCURESTI - 29 iunie 2020

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Media / Publicitate

De curând a fost lansată o nouă carte semnată Ioan -”Dansul Energetic”. Editura Dharana publică așadar volumul scris de Ion Prisecaru, în colecția Academia Integrativă.

Dansul energetic

Dansul energetic

După volumul “Puterea Cunoașterii” avem ocazia să ne bucurăm de ”Dansul Energetic”- Ioan. Cărțile de spiritualitate și terapii neconvenționale sunt din ce în ce mai prezente în librării iar cititorii beneficiază de o deschidere din ce în ce mai amplă în aceste domenii.

Ce este Dansul energetic?

Cartea scrisă de Ioan Prisecaru detaliază în mai multe capitole esență dansului energetic că terapie spirituală, tipuri de dans energetic, modul în care muzică contribuie la vindecarea fizică și spirituală. Scrisă atractiv și dezvoltată logic în capitole succesive, este de folos atât începătorilor  și celor care doresc aprofundarea dansului energetic.

Autorul a înființat mai multe cluburi de dans energetic pe teritoriul țării, unde lecțiile au loc direct dar și online, iar cartea completează cu informații prețioase ceea ce cursanții deprind la cursuri. Pentru o viață mai echilibrată și senină și pentru o stare de bine ameliorată, dansul energetic este recomandat la orice vârstă, pentru femei și pentru bărbați.

Cum acționează dansul energetic

Dansul energetic echilibrează organismul și readuce la normal corpul fizic dar și sfera spirituală, acționând în același timp pe planul vieții reale, materiale, dar și în planul existenței sufletești.

Autorul a studiat legăturile ( string-urile) energetice care cauzează maladiile și suferința și a constatat că dansul energetic taie aceste string-uri și elimina relațiile incomplete și deficitare.

În plan fizic, dansul energetic ajută la stimularea eliminării blocajelor energetice că efect al suferințelor cronice . În plan spiritual efectele dansului energetic se resimt că impact prin îmbunătățirea stării psihice și conectarea la structurile de conștiința universale.Dansul energetic îți da posibilitatea să îți cultivi nivelul spiritual datorită unui program de terapie prin muzică și mișcare.  

Ce simțim când practicăm dansul energetic?

Sufletul reprezintă darul universului pentru noi că oameni, iar potențialul nostru spiritual trebuie cultivat și îmbunătățit.

Cartea maestrului Ioan Prisecaru ne învață cum să ne dezvoltăm acest potențial spiritual, cum să ne vindecăm rănile sufletului și să ne extindem forță de a guverna spațiile exterioare dar și bogăția sufletească internă. Atunci când ne axam pe bogățiile exterioare, sunt solicitări prea mari care ne dezechilibrează și ne cer să acordăm prea multă importantă potențialului fizic.

Există tendința de a ne trăi viață acumulând bunuri materiale fără să ne îngrijim de viață spirituală.

Pentru a repara efectele energiilor negative, trebuie să ne reorientăm viață.Dansul energetic are capacitatea de a dezvălui moduri și chei de acțiune pentru suflet, care ne readuc liniștea și calmul în viață plină de stres pe care o trăim. Necazurile în viață apar pe fondul acumulării de karma și energie negativă. În momentul când descoperim dansul energetic, ne ridicăm starea conștiinței și eliminăm energiile negative, iar terapia sufletească prin dans ne îmbogățește spiritual. Universul ne pune la dispoziție energii benefice și depinde numai de noi să le folosim.

Reglarea proceselor metabolice ne ajută să ne recăpătam sănătatea. Cartea espre dansul energetic ne pune la dispoziție mai multe tipuri de dans, care ne implică spiritualitatea și prin muzică ne aduc starea de bine.

Unul dintre scopurile de baza ale dansului energetic este reglajul procesului respirator. În mișcare, respirația se îmbunătățește iar organismul profită. Factorii mentali care aduc blocaje în respirație sunt eliminați prin ritmul muzicii, care ține loc de tehnică spirituală de respirație.

Cum vindecă dansul energetic corpul nostru fizic si sufletul?

Dansul energetic este creat pentru a ajută corpul fizic să își regăsească stabilitatea. Multe boli provin din acumulări de energii negative. Muzică liniștitoare și mișcările ușoare catalizează energiile benefice.

Procesul de vindecare al corpului fizic trebuie însoțit și de o terapie pentru suflet. Senzația de materie solidă, pe care ne-o da corpul nostru fizic, este relevată de realitate, căci substanță solidă este o formă condensată a câmpurilor energetice personale. Prin mișcare în ritmul muzicii, corpul fizic capătă poziții noi și ajută la atragerea energiilor pozitive, Acest principiu este aplicat și de alte tehnici spirituale cum este de exemplu yoga sau meditația transcendentală.

Concluzii

Cartea “Dansul energetic” de Ioan este destinată celor care fie încep să cunoască noțiunile elementare ale terapiei prin dans dar și celor avansați care vor să aprofundeze tehnici și idei noi pentru inspirație și elevare pe plan spiritual.