Acreditiv revolving

Definitie Acreditiv revolving

Forma de acreditiv care prevede realimentarea automata pe masura ce se consuma, a sumei prevazute initial, pana la valoarea sa nominala, pe toata durata de valabilitate a acreditivului se utilizeaza cand exista un contract cu valoare mare, cu livrari succesive si, deci cu plati esalonate in timp. Acest tip de acreditiv este convenabil importatorului deoarece nu-i blocheaza fonduri importante, in schimb bancile refuza, in principiu sa se angajeze la producerea platii prin acreditiv revolving.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Acreditiv revolving? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Acreditiv revolving.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Acreditiv revolving. Definitiile termenilor despre Acreditiv revolving cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Acreditiv revolving, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Acreditiv revolving.