Acreditiv stand-by

Definitie Acreditiv stand-by

Acreditiv sub forma unor instrumente de garantare a platilor de catre beneficiar, prin care acesta intocmeste la banca o cerere de plata pentru ca banca sa efectueze plata.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Acreditiv stand-by? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Acreditiv stand-by.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Acreditiv stand-by. Definitiile termenilor despre Acreditiv stand-by cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Acreditiv stand-by, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Acreditiv stand-by.