Act abstract

Definitie Act abstract

Sinonim - act acauzalAcel act juridic civil care este detasat de elementul cauza. Rezulta din fidejusiune, delegatie, titluri de valoare, unde obligatia asumata de debitor isi are cauza intr-un raport juridic preexistent intre debitor si o terta persoana.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Act abstract? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Act abstract.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Act abstract. Definitiile termenilor despre Act abstract cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Act abstract, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Act abstract.