Act cauzal

Definitie Act cauzal

Acel act juridic civil a carui valabilitate implica valabilitatea cauzei daca cauza (scopul) este imoral, ilicit sau lipseste actul juridic civil va fi lovit de nulitate.Cele mai multe acte juridice civile fac parte din aceasta categorie.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Act cauzal? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Act cauzal.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Act cauzal. Definitiile termenilor despre Act cauzal cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Act cauzal, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Act cauzal.