Actiuni de administrator

Definitie Actiuni de administrator

Actiuni pe care administratorii unei societati pe actiuni sunt tinuti sa le depuna in garantia responsabilitatii lor pe intreaga durata a mandatului lor. Acestea nu se diferentiaza de celelalte actiuni ale societatii, prin urmare sunt cotate separat pana la plata dividendului urmator.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Actiuni de administrator? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Actiuni de administrator.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Actiuni de administrator. Definitiile termenilor despre Actiuni de administrator cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Actiuni de administrator, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Actiuni de administrator.