Adaos comercial

Definitie Adaos comercial

Venit al societatilor comerciale, al comerciantilor a carui marime se determina ca diferenta dintre pretul de vanzare a marfii catre alti agenti economici participanti la activitatile comerciale sau catre consumatorul final si pretul de achizitionare a bunului respectiv. Marimea sa relativa, respectiv rata adaosului comercial se stabileste fie in mod liber, fara nici o restrictie, fie pe baza unor reglementari. Dincolo de eventualele reglementari, dimensiunile adaosului comercial trebuie sa asigure atat acoperirea cheltuielilor de functionare efectuate de comerciant, cat si obtinerea unui anumit profit.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Adaos comercial? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Adaos comercial.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Adaos comercial. Definitiile termenilor despre Adaos comercial cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Adaos comercial, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Adaos comercial.