ADCO Development & Consulting isi certifica valoarea prin IBM Express Portfolio

BUCURESTI - 10 octombrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Incepand cu 27 septembrie a.c. aplicatia AS eManage, implementata in cadrul companiilor de talie mijlocie, a fost acceptata in programul IBM Express Portfolio.

ADCO Development & Consulting isi certifica valoarea prin IBM Express Portfolio

Preocupata de calitatea serviciilor si a produselor software pe care le promoveaza, firma ADCO Development & Consulting a dezvoltat parteneriatul deja existent cu IBM. Incepand cu 27 septembrie a.c. aplicatia AS eManage, implementata in cadrul companiilor de talie mijlocie, a fost acceptata in programul IBM Express Portfolio.

Parteneriatul cu IBM dateaza din anul 2003 si autentifica implicarea echipei ADCO Development & Consulting in dezvoltarea afacerii clientilor sai. In urma includerii in programul IBM Value Advantage Plus, aplicatia AS eManage a fost promovata si recunoscuta pe piata, iar IBM Express Portfolio reprezinta o garantie in plus a calitatii si a eficientei.

Alaturi de celalalte aplicatii software personalizate, AS eManage este dezvoltata pe platforma IBM Lotus Notes si face parte din gama AS (Absolutely Smart Management Solutions). Managementul contactelor, a activitatilor zilnice, generarea de rapoarte, indexarea documentelor si accesul securizat pe diferite niveluri sunt facilitati asigurate prin implementarea aplicatiei AS eManage. Caracteristica generala a aplicatiilor AS este capacitatea de personalizare pe baza profilului si a cerintelor companiei-client.