ADCOS Romania a vorbit la conferinta de prezentare a targului Systems 2004

BUCURESTI - 4 mai 2004

Comunicat tip General in IT&C

ADCOS Romania a fost invitata ca purtator de cuvant al firmelor romanesti participante la targul de IT si telecomunicatii Systems Munchen, in cadrul unei conferinte de prezentare a acestui eveniment, organizata de Camera de Comert Romano-Germana in colaborare cu Messe Munchen, joi, 29 aprilie a.c., la World Trade Center Bucuresti.

ADCOS Romania a vorbit la conferinta de prezentare a targului Systems 2004

Din partea Messe Munchen, firma organizatoare a targului, au participat Kurt Schraudy, Director Executiv si Ellen Richter-Maierhofer, Director de Marketing si Comunicare. Din partea ARIES, a participat presedintele Alexandru Borcea si din partea Camerei de Comert Romano-Germane, domnul Pavel Paraschiv, Project Manager pentru Systems.

Mariana Duma, Director de Marketing la ADCOS, a prezentat in cateva puncte experienta firmei sale la trei editii ale Systems, cat si la alte doua expozitii externe (New York si Londra - 2003) si la doua burse de contacte in Germania (Frankfurt si Nurnberg), subliniind diferenta intre perceptia mult mai avizata si mai pozitiva a clientelei de business germane fata de nivelul serviciilor de soft din Romania, comparativ cu alte piete externe pe care Romania abia a inceput sa fie prezenta cu standuri nationale, printre care UK si SUA in 2003.
Aratand ca standul romanesc de la Systems 2003 a fost cel mai mare si mai bine organizat dintre toate standurile nationale prezente, ea a concluzionat ca Romania are sanse reale de a fi considerata de la an la an o forta importanta pe piata internationala de produse si servicii software.
Totusi, pentru o mai buna imagine nationala, ea a accentuat ca pe viitor toate firmele participante, asociatiile organizatoare si chiar Guvernul Romaniei trebuie sa fie mai active, cu mult timp inainte de inceperea unui targ, prin campanii sustinute de comunicate de presa in media internationala de specialitate, dar si catre asociatiile de profil.

Ellen Richter-Maierhofer, Director de Marketing si Comunicare Systems a declarat: "Prezentarea facuta de Mariana Duma a fost cu adevarat folositoare pentru departamentul de Relatii Publice al Systems, reflectand exact faptul ca expozantii trebuie sa ne trimita la timp comunicatele de presa cu privire la serviciile lor, pentru ca vizitatorii targului sa fie informati si prezenta lor acolo sa fie benefica. Ideea subliniata de ea a fost aceea de a face marketing si PR profesional, la momentul potrivit, pentru a obtine rezultate optime".

Pavel Paraschiv, Project Manager Systems: "ADCOS participa constant la Systems si la alte expozitii internationale de profil, unde are mereu o prestatie deosebit de activa. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care Mariana Duma, Director de Marketing la ADCOS a fost aleasa de ARIES si Camera de Comert Romano-Germana ca purtator de cuvant al firmelor participante. De asemenea, activitatea de PR si marketing a ADCOS s-a distins printr-un profesionalism deosebit si prin consecventa actiunilor derulate in acest domeniu".


Despre ADCOS Romania

Compania ADCOS Romania activeaza cu succes pe piata software din Romania inca din anul 1996. AIS, solutia ERP dezvoltata de ADCOS a fost implementata pana acum cu succes la peste 30 de firme romanesti din diverse domenii de activitate. Pentru piata externa (Germania, Austria, Elvetia, Italia, SUA), firma dezvolta produse si servicii web si software profesionale (servicii e-commerce etc). Produsul "E-Search" (e-Procurement B2B) a fost implementat, prin parteneri germani, la firme de renume mondial precum: AIRBUS, Agentia Spatiala Europeana, Armata Germana etc.Pentru informatii suplimentare: Valeria Virlan, PR Executive, www.adcos.ro, marketing@adcos.ro, tel.: 021 - 3200 108.
marketing@adcos.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/adcos-romania/adcos-romania-a-vorbit-la-conferinta-de-prezentare-a-targului-systems-2004