Prezentarea solutiei ERP AIS de la ADCOS Romania la Camera de Comert si Industrie

BUCURESTI - 22 iulie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Camera de Comert si Industrie a Romaniei a gazduit marti, 20 iulie, un seminar de prezentare a solutiei informatice de management a afacerii AIS – Advanced Integrated Systems, dezvoltata de ADCOS Romania. Au fost expuse avantajele pe care le ofera solutia AIS firmelor romanesti indiferent de profilul acestora de activitate, in fata a peste 50 de invitati, atat de la companii interesate, cat si din partea presei.

Prezentarea solutiei ERP AIS de la ADCOS Romania la Camera de Comert si Industrie

Directorul de Vanzari al ADCOS Romania, Catalin Enache, s-a adresat unei audiente formate din manageri de productie, responsabili IT, directori generali si economici, agenti de vanzari, dar si reprezentante din partea ADAF, Asociatia de Dezvoltare a Antreprenoriatului Feminin.
La seminar au luat cuvantul si reprezentantii a trei dintre partenerii ADCOS: SoftExpert – producator de solutie SFA (Sales Force Automation), ROEL Electronics Romania – numarul unu in productia de echipament de control acces si pontaj electronic si SOBIS Sibiu – furnizor de solutie de management al documentelor si proceselor. Toate aceste produse sunt integrate solutiei ERP AIS, pentru a oferi clientilor un sistem complex si performant de management al activitatii, raspunzand celor mai specifice nevoi.
AIS este un sistem integrat complet de management al afacerii, conform cu specificatiile clasei de aplicatii software ERP (Enterprise Resource Planning), cuprinzand module de contabilitate, financiar, comercial, mijloace fixe, gestiune, management al productiei, resurse umane, salarizare, integrator de rapoarte, monitorizare manageriala prin web etc. Este implementat pana acum in zeci de companii din toata tara, din diverse domenii de activitate: productie, transport intern si international, comert, alte servicii.

Despre ADCOS Romania

ADCOS a mai prezentat la acest seminar si alte doua solutii proprii: solutia de “E-PROJECT Management”, prin care echipe din firme aflate in diferite locatii din lume pot lucra impreuna, prin web, la proiecte comune si solutia profesionala de e-Procurement “E-SEARCH”, implementata la firme de renume mondial precum: AIRBUS, Armata Germana, Agentia Spatiala Europeana.
Pentru informatii suplimentare: Valeria Virlan, PR Executive, www.adcos.ro, marketing@adcos.ro, tel.: 021 - 3200 108.
marketing@adcos.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/adcos-romania/prezentarea-solutiei-erp-ais-de-la-adcos-romania-la-camera-de-comert-si-industrie