Solutia ERP de la ADCOS sprijina firmele in trecerea la ‘leul greu’

BUCURESTI - 24 februarie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Sistemul informatic integrat de gestiune a afacerii, AIS – Advanced Integrated Systems, dezvoltat de ADCOS Romania, este pregătit pentru cel mai important eveniment economic al anului, denominarea monedei nationale si trecerea la ‘leul greu’.

Solutia ERP de la ADCOS sprijina firmele in trecerea la ‘leul greu’

Specialiştii ADCOS sunt in masura sa ofere sprijin clientilor sai, indiferent de situatiile cu care acestia s-ar confrunta in contextul dat.

Practic, agentii economici care utilizeaza solutia de management al afacerii de la ADCOS vor beneficia de doua lucruri esentiale :
- suport pentru efectuarea automata a denominarii
- operarea si raportarea noilor valori, cu doua zecimale

Totodata, sistemul informatic AIS a fost aliniat si noilor cerinţe legislative privind introducerea cotei unice de impozitare si a actualului model de calcul al deducerilor la impozit. Modalitatea de calcul a salariilor a fost modelată după noua grilă de impozitare şi noile deductibilităţi.

Despre ADCOS Romania

Compania ADCOS Romania activeaza cu succes pe piata software din Romania inca din anul 1996. AIS, solutia ERP dezvoltata de ADCOS a fost implementata pana acum cu succes la peste 30 de firme romanesti din diverse domenii de activitate. Pentru piata externa (Germania, Austria, Elvetia, Italia, SUA), firma dezvolta produse si servicii web si software profesionale (servicii e-commerce etc). Produsul "E-Search" (e-Procurement B2B) a fost implementat, prin parteneri germani, la firme de renume mondial precum: AIRBUS, Agentia Spatiala Europeana, Armata Germana etc.

Pentru informatii suplimentare: Valeria Virlan, PR Manager, www.adcos.ro, marketing@adcos.ro, tel.: 021 - 3200 108.
marketing@adcos.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/adcos-romania/solutia-erp-de-la-adcos-sprijina-firmele-in-trecerea-la-leul-greu