Premiera in Romania - Instalatii GPL pentru motoscutere

BUCURESTI - 21 august 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Tehnologie, Logistica/Transport

Pentru prima data in Romania este posibila conversia motoscuterelor cu instalatie Moto GPL marca Tomasetto din Italia.

Scuter Malaguti GPL

Scuter Malaguti GPL

    Succesul extraordinar pe care Tomasetto la avut in Italia prin lansarea reductorului Tomasetto Moto este datorat in mare parte si unui grup de firme din Romania care dupa un lung proces de cercetare si  testare au reusit sa puna la punct o instalatie Moto GPL compatibila cu motoarele moto in 2 sau 3 pistoane. Firmele din Romania care au facut parte din acest proiect sunt: AGR Autogas Group - producator de Instalatii GPL si lider in acest domeniu in Sud estul Europei si Gaz Auto international - firma care detine Centru de conversie GPL Moldova si are sediul in Botosani. Prin interesul deosebit aratat acestui domeniu cele doua firme au reusit sa realizeze primul montaj de instalatie Moto GPL pentru un client din orasul Botosani care detine un motoscuter marca Malaguti.

     Chiar daca consumul unui motoscuter este relativ scazut, economia este considerabila pentru cei care obisnuiesc sa circule mult. Detinatorul motoscuterului pe GPL ne relateaza ca este mult mai linistit cand alimenteaza si ca este foarte multumit de functionare si economie: “Pentru mine parca au revenit vremurile de odinioara, cand, sa faci un plin de benzina, nu reprezenta o problema, acum merg pe GPL si sunt multumit”. Domnul Hogas Gherghe, detinatorul centrului de conversie GPL Moldova, este tehnicianul care a supervizat primul montaj de instalatie moto GPL din Romania si este convins ca acest produs va avea in Romania acelasi succes pe care Tomasetto la obtinut in Italia.

Despre AGR Autogas Group

AGR Autogas Group

AGR Autogas Group a luat fiinta in anul 1999 avand ca principal obiect de activitate omologarea si importul, instalatiilor auto de gaz precum si , montajul, distributia si asigurarea suportului tehnic pentru intreaga retea nationala de service-uri partenere.

AGR Autogas Group a infiintat in Bucuresti cel mai mare Centru de Conversie GPL din Sud Estul Europei. Firma detine o echipa valoroasa de specialisti in domeniu care dezvolta permanent produsele, scolarizeaza service-urile partenere, testeaza si omologheaza produsele noi.

Prin efectuarea testelor si incercarilor la Registrul Auto Roman, AGR Autogas Group a obtinut un numar de 17 Licente si Certificate de Conformitate pentru instalatiile auto de gaz importate, fiind in masura sa propuna pe piata din Romania instalatii GPL auto pentru toate tipurile de autoturisme, incluzand aici si autoturismele de ultima generatie echipate cu motoare avand nivel de emisii poluante Euro4 si Euro5 cu putere intre 28 kw si 280 kw.

In acest moment detinem pozitia de lider pe acest segment de activitate, fapt datorat unui volum mare de vanzare si a calitatii produselor oferite, precum si datorita oferirii unui suport tehnic post vanzare.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/agr-autogas-group/premiera-in-romania-instalatii-gpl-pentru-motoscutere