Ultima generatie de instalatii auto GPL lansata de AGR Autogas Group

BUCURESTI - 31 august 2016

Comunicat tip General in Auto, Logistica/Transport, Retail

Daca directia europeana este cat se poate de clara avand in vedere noxele si consumul autovehicolelor, ne-am gandit ca este oportun pentru piata auto GPL din Romania si indirect pentru flotele mari care urmaresc sa eficientizeze cat mai mult costurile, sa lansam un nou tip de instalatie auto GPL care are capacitatea de a comuta pe GPL mult mai repede decat echipamentele traditionale datorita unei rezistente electrice care preincalzeste camera de apa a reductorului.

instalatii-gpl-agr-next

instalatii-gpl-agr-next

Am inceput acest proiect in urma cu doi ani de zile, cand am initiat faza de testare a acestui produs pe diferite tipuri de autoturisme, in diferite regimuri de lucru si la diferite nivele de temperatura. Dupa rezultatele obtinute, am luat decizia de a omologa noiile tipuri de instalatii auto GPL marca AGR, care au in componenta reductorii AC, produsi in colaborare cu producatorul polonez, foarte cunoscut in Romania pentru gama larga de electronica auto GPL STAG.

Faza de omologare a instalatiilor GPL este deja finalizata iar in luna septembrie vom putea propune deja pentru comecializare noile tipuri de instalatii auto GPL AGR cu noul tip de reductor.

Tomasetto, AGR si Prins sunt cele trei branduri de instalatii auto GPL, lansate in Romania in decursul anilor de catre AGR Autogas Group care insumeaza aproximativ cinci zeci de procente din conversiile auto GPL din tara noastra.

“Pentru a doua parte a anului 2016, avand in vedere imbunatatirea gamei de produse si posibilitatea de a oferii o solutie tehnica eficienta, pentru toate tipurile de autoturisme alimentate cu benzina, suntem optimisti in ceea ce priveste numarul montajelor si ne asteptam la o crestre de aproximativ 20% fata de anul 2015” Silviu Raicea Director Commercial AGR Autogas Group.

Despre AGR Autogas Group

AGR Autogas Group

AGR Autogas Group a luat fiinta in anul 1999 avand ca principal obiect de activitate omologarea si importul, instalatiilor auto de gaz precum si , montajul, distributia si asigurarea suportului tehnic pentru intreaga retea nationala de service-uri partenere.

AGR Autogas Group a infiintat in Bucuresti cel mai mare Centru de Conversie GPL din Sud Estul Europei. Firma detine o echipa valoroasa de specialisti in domeniu care dezvolta permanent produsele, scolarizeaza service-urile partenere, testeaza si omologheaza produsele noi.

Prin efectuarea testelor si incercarilor la Registrul Auto Roman, AGR Autogas Group a obtinut un numar de 17 Licente si Certificate de Conformitate pentru instalatiile auto GPL importate, fiind in masura sa propuna pe piata din Romania instalatii GPL auto pentru toate tipurile de autoturisme, incluzand aici si autoturismele de ultima generatie echipate cu motoare avand nivel de emisii poluante Euro4, Euro5 si Euro 6 cu putere intre 28 kw si 430 kw.

In acest moment detinem pozitia de lider pe acest segment de activitate, fapt datorat unui volum mare de vanzare si a calitatii produselor oferite, precum si datorita oferirii unui suport tehnic post vanzare.