agxecutive

Comunicate de presa si evenimente pe tema agxecutive

 • agxecutive. Claudiu Ludosan si Florin Constantin

  agxecutive

  Bucuresti - 1 august 2023

  Comunicat de Younger SRL

  ... agxecutive, și Claudiu Ludoșan, Managing Partner al agenției We Are Younger au decis să abordeze subiectul reinventării agriculturii, a comunicării în sectorul agro-alimentar și impactul acestora asupra întregii ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: branding , comunicare , marketing , agentie , digital , consultanta , weareyounger , agxecutive

  Vezi toate comunicatele de presa despre agxecutive

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul agxecutive.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la agxecutive. Informatiile despre agxecutive cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul agxecutive, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la agxecutive, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.