Animale

Definitie Animale

Din punct de vedere contabil, este un post contabil care se refera la animalele nascute sau cele tinere de orice fel (vitei, miei, manji etc.), cele crescute si folosite pentru reproductie, cele puse la ingrasat pentru a fi valorificate, cele crescute pentru productia de lana, lapte si blana, precum si coloniile de albine.Animalele de munca reprezinta imobilizari de natura mijloacelor fixe.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Animale? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Animale.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Animale. Definitiile termenilor despre Animale cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Animale, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Animale.