Animax îşi continuă extinderea şi deschide al doilea magazin din Târgu Mureş

BUCURESTI - 3 februarie 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Social, Retail

ANIMAX , cea mai mare reţea de magazine specializată în comercializarea de hrană, produse de îngrijire şi accesorii pentru animale de companie din România, și-a extins reţeaua de distribuţie şi a inaugurat un nou magazin în Târgu Mureș, în urma unei investiții de 50.000 euro.

Animax îşi continuă extinderea şi deschide al doilea magazin din Târgu Mureş

ANIMAX, cea mai mare reţea de magazine specializată în comercializarea de hrană, produse de îngrijire şi accesorii pentru animale de companie din România, și-a extins reţeaua de distribuţie şi a inaugurat un nou magazin în Târgu Mureș, în urma unei investiții de 50.000 euro.

Magazinul a fost inaugurat sâmbătă, 1 februarie 2014, fiind al 39-lea petshop de mari dimensiuni din portofoliul Animax. Noua unitate este situată în incinta centrului comercial Kaufland (Str. Livezeni, nr. 6A).

Deschiderea noului magazin Animax la Târgu Mureș face parte din strategia noastră de extindere. Experiența cu primul magazin inaugurat aici ne-a confirmat faptul că iubitorii de animale au nevoie de produse de calitate, game complexe care să acopere toate necesitățile pe care le implică creșterea și îngrijirea unui animal de companie. Credem că până la finalul anului acesta, fiecare oraș cu populația de peste 100.000 de locuitori va avea un magazin Animax.  a declarat Adriana Aruxandei,  manager dezvoltare rețea Animax.

Noul magazin ANIMAX pune la dispoziţia cumpărătorilor o gamă complexă de produse pentru câini, pisici, păsări, rozătoare, reptile şi animalele de apă. Astfel pasionaţii de animale vor regăsi în centrul Animax hrană pentru animalul preferat, accesorii, produse de întreţinere etc. Totodată, pentru cei care sunt în căutarea unui prieten necuvântător, Animax are o zonă dedicată comercializării diveselor specii de animale de companie.

Cu ocazia lansării, Animax aşteaptă cumpărătorii cu promoţii şi surprize speciale.

 Animax este prezent la nivel naţional cu o reţea de 39 de magazine în Baia Mare, Botoșani, București, Buzău, Cluj, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Ploiești, Piatra Neamț, Pitești, Sibiu, Suceava și Timișoara, Târgu-Mureș si Râmnicu Vâlcea.

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/animax/animax-isi-continua-extinderea-si-deschide-al-doilea-magazin-din-targu-mures